söndag 18 oktober 2009

Koreografens ouppmärksamhet

Som koreograf förväntas man planera sitt arbete och det gjorde jag mycket noga, vägde garn köpte till grön Rowan Felted Tweed, men...Noro Silkgarden är ju flerfärgat och det lilla nystan jag provstickade med innehöll en vacker rosa färg.


Härligt tänkte jag det blir grönt och rosa och jag tänkte rosa knappar...läckert. det blir lite lättare och lite klassisk balett i folkdanshoppandet.
När jag stickade undrade jag när det vackert rosa skulle börja ljuda, det blev mera mörkt och blått och grönt. Jag tittade lite noggrannare på mina dansare, många nystan. De var av en helt annan färgkombination, inte en rosa snutt så långt jag kunde se. Och det skulle ju användas, mitt garnlager så inte tal om att rusa till affären. Jag fick tänka om.
Gula knappar...och glömma den klassiska baletten. Det blir en präktig dans. Kanske kan jag vid sidan om som extrajobb koreografera något lättare, skirare.

2 kommentarer:

Mia sa...

Hm, så tråkigt att du köpte fel garn, men jag tycker nog att den kombinationen du visar nu ser bättre ut, det är färger helt i min smak ( som inte är fullt så glad i rosa..)

heidi sa...

så förargligt det är när något sådant händer:s

men den ut att bli väldigt fin ändå:)