söndag 16 oktober 2011

Avkopplande söndag

En utflykt till Lerum och Öppet Hus för den nystartade webbutiken Garnasinne. Tack Åsa för kaffe och vackra cupcakes. Jag hittade ett så vackert garn som jag tänker sticka en sjal i. Det heter Stardust 2 Ply Lace och skimrar. Färgen heter Dragonfly. Återkommer till vilken sjal jag väljer att sticka, men det lutar år Hitchhiker (Ravelrylänk).


Det är från The natural Dye Studio och helt ljuvligt. Tyvärr lyckade inte min enkla kamera fånga själva skimret men färgen är rätt ok.F ö har jag stickat en sotarmössa igen. Den var egentligen till mig, men Sticksidan tycker den är perfekt till hennes jacka, så jag har börjat på ännu en i två turkos nyanser till mig själv.

3 kommentarer:

Garnhumlan sa...

Verkar varit en trevlig dag. Garnet du köpte ser väldigt spännande ut. Och så fick jag en trevlig länk till Garnasinne, tack för det!

Mia sa...

Jag har börjat sticka dina mössor igen jag också, och vad jag letat efter dig, tror jag förlorat din länk! Hjälp, men nu är du tillbaka.
Kan du inte lägga ut mönstret på din mössa? Det är så många som ber mig om det och jag vill inte, det hade varit mycket lättare att länka till dig :)

Åsa sa...

Tack själv Elisabeth, för att du kom!

Hoppas vi får se vad det blir av garnet!