torsdag 23 september 2010

HöstfärgerÄntligen en förmiddag hemma med ljus. Min Coquille är färdig och jag bara älskar den. Absolut att det blir fler. Jag använde sockgarn från min stash, garn som jag insett aldrig kommer att bli sockor, Regia Design Line by Kaffe Fassett i höstfärger. Två nystan som jag hade av färg 4259 räckte inte riktig så mitt på sjalen tog jag en annan Fassett-blandning bland mina rester. Eftersom han är så bra på färger så smälte det garnet in perfekt bland det andra.Nu har jag lite sent hängt på mysteriesjalen 22 Leaves som finns på Ravelry. Eftersom jag har insköpsstopp på garn fick jag leta i stashen. Jag var trött men sugen på att starta så att nysta från någon härva fanns inte. Det enda lämpliga färdignystade var ett isländskt entrådigt Lodband. Det blir lite "ullig" men det verkar som om löven kommer att framträda ändå.

Vad beträffar inköpsstoppet så har jag givit mig själv dispens under Syfestivalen i Borås.

3 kommentarer:

sticksIDAn sa...

Det var det värsta! :)

Spinn sa...

Tjusigt! Vi stickar tydligen på samma saker för närvarande, fast min Coquille är bara halvfärdig, 22 leaves är jag på ledtråd 2, rad 37 eller så. Tog en paus igårkväll för att påbörja ett par pulsvärmare som eventuellt ska bli en present - och sedär.. du har stickat Annas muddar förut!

Vi ses på torsdag. :)
/Kristina

anna sa...

Men.. röstade vi inte om det där??? hehe

.. det är klart att du får undantag i ditt köpstopp under festivalen. Jag ska strax dit och bränna pengar har jag tänkt!